Het Blauwe Storm SCHAAP

ProductenProd._basis.html
AgendaAgenda.html
ContactContact.html
Bengt & LottaProd._basis_3.html
Vachten schaapProd._basis_4.html
Vachten rendierProd._basis_5.html
Tassen eigen designProd._basis_6.html
Viltkragen eigen design
Wol, garens handgesponnenProd.9b.html
MutsenProd._14.html
Klippan plaidsProd._basis_2.html
Alpaca plaids, SilkenborgProd._basis_1.html
Wol, lokaalProd._10.html
VisserstruienProd._11.html
WantenProd._12.html
PantoffelsProd._13.html
Babyzakken van schapenvachProd._15.html
Viltwerk, tasjes en bloemenProd._8.html
Viltkragen

Viltkragen eigen design

Het vilten van de specifieke eigen design (Kirsten Bouman) kragen is een andere specialiteit van Het Blauwe Storm Schaap. Zij zoekt hiervoor de mooiste en meest exclusieve krullen uit van onder meer Gotland en Wensleydale schapen.  Vaak ook in combinatie met andere soorten wol en natuurvezels als zijde en kasjmir en hennep.

Veel kragen worden op bestelling gemaakt met een specifieke voorkeur van de klant voor een bepaalde wolsoort, krullen, kleur en lengte, vaak ook in combinatie met zijde en kasjmir, hennep en andere natuurlijke vezels. Het verkrijgen van een gevilte BSS kraag is altijd een unica, handwerk, een kunstwerk op zich zelf. De kragen kunnen heel casual en/of stijlvol worden gedragen over bijpassende kleding als jurkjes, topjes, shirts,  jas, blazer etc. Mooi ook met een broche of fibula om de kragen vast tezetten, maar de kragen kunnen ook heel goed los over de kleding worden gedragen.

De beste materialen worden hiervoor door Kirsten Bouman uitgezocht, vaak zijn deze ook kostbaar en niet altijd gedurende het hele jaar verkrijgbaar. Daar zij voor haar specifieke BSS kragen de beste krullen van exclusieve vachten als Wensleydale en Gotland, liefst direct na het scheerseizoen, nodig heeft voor haar kragen is levering niet altijd direct of binnen een paar weken mogelijk

Prijs vanaf€ 125,00

Bestelling van BSS design viltkragen kan op verkooplocatie maar uiteraard ook via e-mail en/of per telefoon. Levering direct of binnen 1-3 weken indien nieuw te maken mits aanwezigheid van exclusieve wolkrullen materiaal. Na ontvangst van betaling (verkoopprijs + € 8,50 verzendkosten) wordt de bestelling direct toegezonden.

HomeHome1.html