Alpaca plaids/stola’s van Silkenborg

Een schitterend juweel zijn de prachtige zeer soepel en zacht aanvoelende 1.30 bij 2.00 meter stola’s/plaids van 100% BABY Alpaca wol verpakt in een giftbox. De stola’s/plaids zijn in vele kleuren en ruitmotieven leverbaar

Silkenborg is een Deens merk, deze unieke doeken van 100% BABY Alpaca wol worden geweven in Peru en zijn binnen een aantal dagen leverbaar indien niet op voorraad bij Het Blauwe Storm Schaap.

Prijs:  €  175,00 

Bestelling van Silkenborg Baby Alpaca plaids kan op verkooplocatie maar uiteraard ook via e-mail en/of per telefoon. Levering binnen 1-3 dagen indien voorradig of 1-3 weken als deze vanuit Denemarken moet worden besteld. Na ontvangst van betaling (verkoopprijs + € 8,50 verzendkosten) wordt de bestelling direct toegezonden.

Brochespelden

De bijzondere met de handgemaakte Keltische Brochespelden zijn gemaakt door beeldend kunstenaar Vincent de Kiviet (www.vincentdekievit.exto.nl). De spelden zijn gemaakt van gepatineerd of verzilverd brons.                                      

Prijs:  € 125,00 per stuk excl. verzendkosten.

Alpaca plaids

Mooie stevige zacht aanvoelende wollen plaids van 55% Alpaca/30% wol/15% synthetische vezel voor de stevigheid met een afmeting van 1.50 bij 1.80 meter zijn verkrijgbaar in kleuren:

Camel/beige, donker blauw, oud rose, linde groen, donker grijs

Prijs: € 99,50 excl. verzendkosten

Bestelling van Alpaca plaids kan op verkooplocatie maar uiteraard ook via e-mail en/of per telefoon. Levering binnen 1-3 dagen indien voorradig. Na ontvangst van betaling (verkoopprijs + € 8,50 verzendkosten) wordt de bestelling direct toegezonden.

Het Blauwe Storm SCHAAP

AgendaAgenda.html
ContactContact.html
ProductenProd._basis.html
Bengt & LottaProd._basis_3.html
Vachten schaapProd._basis_4.html
Vachten rendierProd._basis_5.html
Tassen eigen designProd._basis_6.html
Viltkragen eigen designProd._7.html
Wol, garens handgesponnenProd.9b.html
MutsenProd._14.html
Klippan plaidsProd._basis_2.html
Alpaca plaids, Silkenborg
Wol, lokaalProd._10.html
VisserstruienProd._11.html
WantenProd._12.html
PantoffelsProd._13.html
Babyzakken van schapenvachProd._15.html
Viltwerk, tasjes en bloemenProd._8.html
Alpaca plaids
HomeHome1.html