Rendiervachten

Het Blauwe Storm Schaap kiest altijd de beste rendiervachten uit bij dezelfde duurzame looier als waar de schapenvachten vandaan komen. Deze grote rendiervachten zijn van een uitstekende A1 kwaliteit en komen uit het Noorden van Lapland. De Rendieren leven daar in kuddes en een deel van de kudde wordt na verloop van tijd geslacht voor het vlees ten behoeve van de locale bevolking.

De rendiervachten dienen uitsluitend voor decoratief gebruik binnenshuis, daar deze andere eigenschappen hebben dan schapenvachten in dagelijks gebruik. Rendiervachten kunnen op een gegeven moment haar uitvallen, dit in tegenstelling tot schapenvachten. Deze laatste kun je intensief jaar in jaar uit gebruiken binnen en buiten zonder dat de wol uitvalt. Bij rendiervachten liggen die eigenschappen anders. Het Blauwe Storm Schaap kiest daarom bewust deze kwalitatief zeer goede rendiervachten uit, juist vanweg mogelijke haar uitval. De reacties van de kopers van BSS rendiervachten van de afgelopen jaren zijn zeer positief en ervaren bijna geen haar uitval na aankoop van hun rendiervacht bij decoratief gebruik.

Prijs XL Rendiervacht A1 kwaliteit€  169,00

Bestelling van rendiervachten kan op verkooplocatie maar uiteraard ook via e-mail en/of per telefoon. Levering binnen 1-3 dagen indien voorradig. Na ontvangst van betaling (verkoopprijs + € 8,50 verzendkosten) wordt de bestelling direct toegezonden.

Het Blauwe Storm SCHAAP

AgendaAgenda.html
ContactContact.html
ProductenProd._basis.html
Bengt & LottaProd._basis_3.html
Vachten schaapProd._basis_4.html
Vachten rendier
Tassen eigen designProd._basis_6.html
Viltkragen eigen designProd._7.html
Wol, garens handgesponnenProd.9b.html
MutsenProd._14.html
Klippan plaidsProd._basis_2.html
Alpaca plaids, SilkenborgProd._basis_1.html
Wol, lokaalProd._10.html
VisserstruienProd._11.html
WantenProd._12.html
PantoffelsProd._13.html
Babyzakken van schapenvachProd._15.html
Viltwerk, tasjes en bloemenProd._8.html
Rendiervachten
HomeHome1.html